Pernille Florentz – Coach en trainer in Talentontwikkeling

Ik ben geboren in 1971 en opgegroeid in Denemarken. De liefde bracht mij in 1997 naar Nederland waar ik woon en werk.

Ik houd van mensen en zie graag dat iedereen met plezier door het leven gaat. Wij verdienen het allemaal om gewaardeerd te worden om wie we zijn en wat we doen. Om mensen te leren elke dag hun sterke punten in te zetten en te groeien vanuit hun eigen kracht heb ik een uniek concept bedacht om je talenten te ontwikkelen. Ik combineer de StrengthsFinder met NLP.

Waarom coaching en training?

Pernille Florentz

Na een reorganisatie bij het bedrijf waar ik werkte, bracht ik het grootste deel van mijn tijd door met het maken van Excel-rapportages. Al heel snel werd duidelijk dat ik voornamelijk taken kreeg die niet met mijn talenten samengingen. Mijn talenten lagen meer in het geven van presentaties. Er kwam een nieuwe collega voor het maken van rapportages en zo kon ik doen waar ik goed in was: weg achter het bureau en weer onder de mensen.

Met ons eigen team deden we een StrengthsFinders assessment. De talenten van ons team werden toen vastgelegd.

Zo heb ik zelf het “Doen waar je goed in bent” kunnen ervaren. Ik ging elke dag met plezier naar mijn werk en het gaf naast betere resultaten ook véél meer energie! Ik stond in mijn kracht en mijn collega’s merkten dat op. Ik kon mijn positieve krachten gebruiken om mensen te bereiken. Binnen de organisatie leerde ik al heel snel anderen hoe ook zij konden werken vanuit hun eigen kracht.

Mijn eigen top vijf talenten

Ik ben een hier-en-nu persoon (Aanpassingsvermogen) die dingen kan laten gebeuren door snel in actie te komen (Actiegerichtheid). Ik beschik over een aanstekelijk enthousiasme (Positivisme) en krijg voldoening uit de groei van anderen (Aanmoediging). Ik denk en leer het beste door met mensen te praten (Communicatie).

Om mijn talenten nog verder te ontwikkelen begon ik met NLP Business practitioner, gevolgd door de NLP Business Master gecertificeerd). En tot slot ben ik gecertificeerd als NLP Master Coach.

Visie

Ik zie een wereld waar iedereen zijn eigen geluk en succes vindt en daardoor bereikt wat voor hun belangrijk is.

Missie

Groeien vanuit je eigen kracht met passie en plezier.

Ik wil dat iedereen met plezier door het leven gaat en ik help graag mensen die ervoor hebben gekozen om deze weg te nemen. Die echt voor hun eigen geluk gaan om meer te kunnen betekenen voor de ander. Wij verdienen het allemaal om naar ons werk te gaan, wetend dat we gewaardeerd worden en dat we elke dag mogen doen waar we het beste in zijn. En dat we in onze vrije tijd altijd onze sterke punten kunnen inzetten om ook anderen plezier te geven en te blijven groeien.

Samenwerking

Ik werk graag samen met mensen die, net als ik, talentontwikkeling als prioriteit hebben. Die geloven dat het ontwikkelen van waar je goed in bent, ook belangrijk is om gelukkig te zijn. Mensen die begrijpen dat je passie volgen de beste manier is om je doelen te bereiken.

Neem direct contact op